Spring til indhold
Hjem » Blog » Billig webshop

Billig webshop

Billig webshop – Vil du gerne være webshop ejer?

En billig webshop er muligt i dag. Mange tror stadigvæk at det er ufattelig dyrt og kompliceret. MEN DET ER DET SLET IKKE MIIN VEN. I gamle dage var det, men vi skriver 2024 nu og i dag er det faktisk ret simpelt. Hvis det er så simpelt, hvorfor skal jeg så betale dig for det?

Well, Jeg har nørdet med det her i mange år. Og gør det også stadig og finder nye tips og tricks hver dag. Jeg har den nødvendige ”know how” og kan spare dig for mange timers arbejde. Ja for ikke at sige dage, uger eller år.

Du kan betale eller gøre det selv

Det er det du betaler for. Du kan også sætte dig ned og prøve selv, hvis du har tiden og lysten til det. Og jeg laver en del tips og tricks, men det er mere til nørderne. Er du iværksætter og gerne vil i gang med din forretning? Så gider du nok ikke sidde og bruge tiden på at få det sat rigtigt op. Hverken hjemmesiden eller webshoppen – Det skal bare spille.

Du kan også tilmelde dig et vores kurser hvor vi underviser i hvordan man laver en webshop. Hvis du gerne vil selv.

Billig webshop til 7500 kr

Jeg laver hjemmeside + webshop for kun 7500 kr. Hjemmesiden bliver et smukt og unikt design som er lavet i WordPress og webshoppen er sat op i WooCommerce. Jeg laver dine første 10 varer og der følger en guide med til hvordan du fremover opretter nye varer. Samt en forklaring på de mange muligheder systemet har.

Support over E-mail og Telefon

Udover det er du altid velkommen til kontakte mig via mail. Og smider også det første år med tlf support med i prisen. (Normalpris er 100 kr. om måneden for telefon support som er åben fra 10.00 til 22.00 hver dag).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *