Spring til indhold
Foldere og brochurer fra Enkelt Web

Få designet din brochurer hos os

En trykt brochurer kan bruges overalt. I butikken, til at dele ud på gaden eller evt. på messen. Det kan være du ejer en cafe og skal have lavet en menu folder eller noget helt andet måske.

Uanset hvad så er en flot folder eller brochurer en god måde at præsentere sine produkter eller ydelser på.

Vi laver 3 fløjet foldere og 4 sidet foldere. Skal du bruge mere end det vil det blive til et hæfte, men det kan vi også hjælpe med.

Vi tager en snak med dig om dine ønsker og derefter går vi i gang med arbejdet og fortsætter / redigere indtil du er 100 % tilfreds med produktet. Når vi er helt færdige vil du modtage filerne i både Jpeg og i Pdf som er klare til at blive sendt til trykkeriet. Du modtager også photoshop filen så der altid kan redigeres i den i fremtiden og selvfølgelig overdrager vi ejerskabet til dig.

Foldere og brochurer eller en samlet pakke? Skal vi lave en samlet pakke til dig med grafisk arbejde?

Vi laver alt indenfor grafik. Om det er logo design, plakater, skilte til butiksfacaden eller et visitkort. Og hvis du gerne vil have at det hele spiller sammen og ligner hinanden tilbyder vi grafik pakker. Du behøver ikke at vælge alle grafiske opgaver, men kan selv sammensætte din pakke under vores grafikpakke formular.


Vil du gøre os en tjeneste og gå ind på vores facebook side og synes godt om?