Spring til indhold
Hjem » Blog » Hvad er basic SEO?

Hvad er basic SEO?

Basic SEO er det grundlæggende og hurtige SEO arbejde i dit indhold på dine sider og indlæg.

Hos GoHjemmeside.dk laver det på alle sider, men det er som sagt kun det allermest nødvendige som følger med.

  • SEO titel.
  • Kort titel.
  • Metabeskrivelse.
  • Billede i meta beskrivelse.
SEO - Søgemaskine optimering

Basic SEO får dig ikke på side 1 på Google

Det grundlæggende gør at det ser godt ud når man finder dig på Google, men du kommer altså ikke på side 1 med det. Hvis man vil længere op på Google gennem søgemaskine optimering skal man regne med det tager tid. Der skal laves content af høj kvalitet. Der skal være aktivitet på din hjemmeside eller din webshop, så Google (og andre søgemaskiner) kan se at din side er aktiv. Man kan ikke bare lave et par indstillinger og læne sig tilbage. SEO er en lang proces og den stopper sådan set aldrig.

Brug for hjælp til Content? Se nogen af vores ydelser her:

Hvis du har tiden og lysten til at lave det selv, så kan du på Youtube.com finde en masse videoer, både på dansk og engelsk.

Det er en rigtig god ide at bruge de forskellige værktøjer som findes til SEO. Sørg for at få oprettet en ejendom på Google Search Console. På den måde vil du få en masse info om hvad der virker på din hjemmeside, og hvad der skal laves om. Det kan være dobbelt indhold (det er ikke noget Google kan li) , viderestilling af URL adresser som ikke længere eksistere eller er blevet flyttet, En anden ting er at få gjort ens hjemmeside hurtig. Det kan gøres ved at gøre dine billeder mindre. Det er altid bedst at gøre det manuelt med et redigerings program, men man kan også anvende plugins som komprimere ens billeder. Udover det skal man også sørge for at “gøre rent”. Ens ikke brugte medier (billeder, video, pdf filer m.m.) og temaer skal fjernes. Der skal også gøres rent på ens database, så der ikke ligger en masse unødvendig data og fylder. En hjemmeside må helst kun være 1,5 sekund om at loade. Hvis den er længere tid om det bliver mange utålmodige og finder et andet sted og være.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *