Spring til indhold
Hjem » Blog » Hvor lang tid tager søgemaskine optimering?

Hvor lang tid tager søgemaskine optimering?

Hvor lang tid tager søgemaskine optimering

Søgemaskine optimering tager tid.
44%
Hvor lang tid tager søgemaskine optimering

Hvor lang tid tager søgemaskine optimering før det virker?

Hvor lang tid tager søgemaskine optimering? Det er et spørgsmål jeg er blevet stillet rigtig mange gange efterhånden. Og det er umuligt at give et præcist svar på. Men en ting som er sikkert. Det tager tid. SEO er en langvarig investering og kræver løbende opdatering og arbejde. Der er mange ting som spiller ind når det kommer til effekten af dit SEO arbejde. Eksempelvis om din side er ny eller gammel, om den har stået stille længe, hvor hurtig siden er, hvor godt dit indhold er og så skal man huske at ens konkurrenter (for det meste) også arbejder med SEO.

Hvis du vil højere op på Google hurtigt – Så anvend Google Ads

Hvis det du ønsker er at komme til at rangere højt på Google´s søgemaskine og ligge på første side hurtigt, så har du misforstået ideen med søgemaskine optimering. For med SEO optimer du ikke bare til søgemaskinerne, men optimer også hele din hjemmeside. Det er rigtig nok at du på længere sigt vil komme højere op på ranglisten, men det er lidt ligesom i ens karrierer, det kommer ikke uden hårdt arbejde.

Brug Google Ads.

Vælg den hurtige løsning hvis du ikke har tålmodigheden

Skal det bare gå stærkt og ønsker du ikke at ligge arbejde i, så vælg Google Ads. Det koster dog. Men hvis du er villig til at betale, så kan du hurtigt komme højt op på Google. Du skal bare huske på at dine konkurrenter også gerne vil ligge først, så alt efter hvilken branche du er i, kan det blive dyrt. Men vi anbefaler stadig Google Ads, sammen med søgemaskine optimering.

Dit indhold på din hjemmeside er vigtigt for god SEO

Rigtig mange hjemmesider har, for at sige det ligeud, elendigt indhold eller slet intet indhold. En kort beskrivelse på et par linjer, efterfulgt af en prisliste og en knap er slet ikke nok. På den anden side må du heller ikke bare fylde på, for at fylde på. Den gik i gamle dage, men idag er Google´s søgemaskine så klog at den godt kan lure hvis du bare fyre det samme søgeord af igen og igen.

Vær aktiv ellers er det hele spildt arbejde

Du skal se på det som en journalist gør. Du skal have en god historie før folk gider bruge tid på at læse det du skriver. Du skal gøre folk nysgerrige, de skal have lyst til at blive på din hjemmeside. Her kan man bruge eksemplet med en journalist, eller nærmere en avis. Du skal også være aktiv og komme med nyt hele tiden. Hvad du skrev for en uge siden er højst sandsynlig glemt nu. Sørg for at din hjemmeside er opdateret med blogindlæg, og det kan godt være at du tænker: “Skal jeg skrive konstant og hele tiden på min side?” Ja det skal du, men du kan også varierer ved at lave videoer på youtube, dele billeder på instagram, opslag på facebook, linkedin, twitter og andre sociale medier. Sociale medier er gode til at lave link building med, som også er en vigtig faktor indenfor SEO.

Har du brug for en hjemmeside?

Eller har du brug for hjælp til SEO?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *