Spring til indhold
Kursus i at designe en hjemmeside

HJEMMESIDE

Lær at lave en hjemmeside for kun 3000 kr over 2 dage med 5 timer hver dag. Vi underviser i WordPress

WEBSHOP

Vil du gerne lære at lave din egen webshop? Det kan vi sagtens hjælpe dig med. Bestil et kursus fra os til 3000 kr i alt.

SEO

Skal din hjemmeside eller webshop søgemaskine optimeres? og vil du gerne selv? Vi lærer dig det for kun 3000 kr


Lær at lave din egen hjemmeside eller webshop eller søgemaskine optimering

Et kursus i at designe en hjemmeside, en webshop eller et kursus i at søgemaskine optimere er lige noget for dig hvis du gerne vil spare penge på webdelen af din virksomhed. Fordi man laver ikke bare en hjemmeside , også er det det. Den skal vedligeholdes og opdateres jævnligt og det er vigtigt at lave SEO på sin hjemmeside eller webshop hvis man gerne vil rangere højere på Google og andre søgemaskiner.

Vil du hellere gøre det selv? Så kom på kursus hos os og lær det…Go Go Go…

Vi tilbyder kursus til både design af hjemmeside, at lave en webshop og hvordan man søgemaskine optimere sin hjemmeside

Vi tilbyder undervisning både til enkelt personer og til hold på op til 5 personer

Vi har indtil videre 3 kurser

Hos os kan du lære hvordan du designer en hjemmeside i WordPress. Du kan lære hvordan du opretter en webshop med WooCommerce og du kan lære at lave søgemaskine optimering, samt hvordan du bruger værktøjer som Google Search Console og Yoast SEO.

Overstående er blot nogen få af de ting du vil blive undervist i. I bund og grund kan alle installere wordpress og lave en side, men det er ikke bare gjort med det. Der er mange ting som skal installeres oveni, via plugins. DIsse plugins finder der flere 100.000 af og i stedet for at sidde og bruge måneder (eller nogen gange år) på at få de bedste plugins, og hvordan man bruger dem, så kom godt fra start med et kursus fra os af.