Spring til indhold
Hjem » Blog » Lær disciplin med SEO

Lær disciplin med SEO

Lær disciplin med SEO gennem et spil? Har han helt tabt sutten?

Lær disciplin med SEO ved at spille EA Games mobile spil Simcity!!! Og Nej jeg har ikke tabt sutten! Jeg ved godt at det lyder lidt tosset. Men det virker faktisk. (Gør det i hvert fald for mig). Min morgen rutine står på en kop kaffe, en smøg, lidt kæleri og fodring af min kat og imens sidder jeg og spiller SIMCITY på min telefon.

Og hvad i alverden har det med SEO at gøre?

SEO tager lang tid. Og det gør det også at opbygge en by i Simcity. Jeg har i længere tid villet skrive en artikel om sammenligningen, men tøvede lidt fordi det lyder lidt skørt. Men nu tager jeg springet. Når du eksempelvis skal have alt det tekniske på plads indenfor søgemaskine optimering, så kommer det ikke på en dag. Det tager Google`s bot noget tid at crawle din hjemmeside og hvis man har travlt skal man hen og anmode om at de gør det. Sådan er det også med Simcity. Her skal du bygge og opgradere, og ombygge hele tiden for at din by vokser. Du skal også hele tiden opgrader og lave om for at forbedre din SEO. Ligesom i spillet ændre SEO sig hele tiden og du kan ikke hvile på laurbærrene. Søgemaskinerne vil have aktivitet og kvalitet.

Det er lige vigtigt at sige at jeg IKKE FOR NOGET FOR AT REKLAMERE FOR EA GAMES. Det her er bare et lille tip eller ide til at “holde dig i form” når du laver søgemaskine optimering. Du skal selvfølgelig huske at gøre det samme med SEO som du gør med spillet. Ind og kigge hver dag eller mindst et par gange om ugen, og tage nogen valg som kan gøre det hele bedre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *