Spring til indhold
Kursus - Lav din egen hjemmeside

Kursus – Lav din egen hjemmeside. Du kan både booke et kursus til en enkelt person (som foregår i enten dit hjem eller på din virksomheds adresse hvis du har et firma). Med hold lejes der lokale i Odense centrum hvor der kan deltage op til 5 personer pr kursus.

Kursus – Lav din egen hjemmeside i wordpress – 2 dages undervisning

  • Du lærer hvordan du opsætter din hjemmeside i wordpress.
  • Du lærer at designe en flot og professionel hjemmeside.
  • Du får hjælp til hvilke plugins som er bedst at bruge.
  • Du får hjælp til at designe et flot logo og andre tryksager som passer med din nye hjemmeside.
  • Du bliver undervist i sikkerheds systemer i wordpress.
  • Du lærer hvordan du holder din hjemmeside ren og vigtigheden af oprydning.
  • Du får hjælp til at søgemaskine optimer din nye hjemmeside og undervisning i de rigtige værktøjer
  • Du får et halvt år support hvor din underviser står til rådighed til at hjælpe dig.

Kursus – Lav din egen hjemmeside

Hvis du som erhvervsdrivende gerne vil være 100 % herre over din egen hjemmeside, så er det en god ide at kunne styre den selv, i stedet for at have en webmaster, webdesigner, webintegrator – ja kært barn har mange navne, tilknyttet. Men det kræver jo også at man ved hvad man laver og endnu vigtigere, at man bliver ved med at udvikle sig i takt med udviklingen. For en hjemmeside er ikke bare en hjemmeside i dag. Der er konstant udvikling og masser af nye opdateringer og regler man skal sætte sig ind i.

Det kan også være du sidder derude og gerne vil lære at lave en hjemmeside, men ikke vil bruge et eller flere år på det. For der findes selvfølgelig uddannelser hvor man virkelig bliver sat ind i hvordan alting fungere fra bunden af. Det er det vi er uddannet i. Men hvis du “bare” gerne vil kunne lave en hjemmeside i WordPress er et kursus ofte nok. Vi lærer dig alt det grundlæggende, og bagefter bliver du medlem af vores V.I.P klub, som er for alle som har deltaget i kurset. Her kan man sparre med hinanden og altid spørge sin tidligere underviser om råd og hjælp. Lad os bare gå så vidt at kalde det et lille digitalt venskab for livet.

Vi tilbyder som tidligere nævnt både undervisning til hold, men hvis du hellere vil have undervisning på en mands hold, så koster det kun 500 kr. ekstra.

Gider du ikke lave din egen hjemmeside?

Hvis du ikke ønsker eller gider at lave din hjemmeside, så fortvivl ikke. Her hos GOhjemmeside.dk kan vi også lave den for dig – til billige penge. Vi har flere forskellige modeller. Du kan vælge mellem en standard billig hjemmeside, eller en premade hjemmeside eller en helt unik hjemmeside. Læs mere om de forskellige muligheder ved at trykke på en af de 3 knapper her.