Spring til indhold
Gohjemmeside.dk - Webdesign , Webshops og Grafik

Logo design til kun 1500 kr

Logo designs kan være meget avanceret eller meget enkle. Det er lidt forskelligt fra virksomhed til virksomhed. Men ens for alle er at man gerne vil skille sig ud fra mængden og blive husket – og det gør man med et unikt logo design.

Logo Design

Et par eksempler på Logo designs vi har lavet – Se vores komplette reference liste her

klik på billederne for at se i stor størrelse.


Brug for andet grafisk arbejde?


Grafisk arbejde

Det er ikke kun logo designs vi kan hjælpe med. Vi kan lave stort set alt indenfor grafisk arbejde og design. Om det er en folder/brochure, et visitkort, en kalender, en manual, en plakat eller hvad man nu kunne have i tankerne, så kan vi hjælpe med det.

Vi arbejder i Adobe Photoshop og har gjort det i 14 år. Ingen opgave er umulig. Kontakt os gerne og hør om vi kan hjælpe dig eller jer.


Logo design – Sådan er processen

Det første vi gør er at tage en snak med dig over E-mail hvad du har af ønsker til dit nye logo.

Vi vil gerne bede dig om at udfylde de 4 nedstående punkter når du bestiller et logo, for så har vi en god ide om hvad det er du ønsker. Du kan også uploade/sende os billeder med et logo du gerne vil have noget i stil med. Det er til inspiration og gør hele processen meget nemmmere, både for dig og os.

  • Ønske af farver?
  • Classy eller trashy design?
  • Simpel eller avanceret stilart?
  • Skal det være alm grafik (photoshop) eller vector grafik (Illustrator)?

Uanset hvad, så designer vi indtil du er tilfreds. Vi sender udkast og så tager vi den derfra med enten et helt nyt udkast eller med rettelser.