Spring til indhold

Opdatering af WordPress er meget vigtigt hvis du vil have en velfungerende hjemmeside

Din hjemmeside skal til enhver tid være opdateret hvis du gerne vil have en god placering på Google og andre søgemaskiner.

Internettet er altid i udvikling og din hjemmeside skal ligeledes følge med. Med WordPress følger en række plugins som er udviklet af webintegratorer fra hele verden. Disse plugins er ligesom din smartphone eller dit TV. De skal opdateres og det er en meget dårlig ide at ignorer det.

Opdatering af WordPress er vigtigt

Opdatering af wordpress – Gør det selv eller lad os gøre det

Læn dig tilbage

Hvis du ikke selv har tiden til at opdatere, så lad os gøre det for dig. Vi er udemærket klar over at du som erhvervsdrivende har rigeligt at se til. Og derfor kan opdateringer af din hjemmeside nemt blive en ting som du ikke prioriterer særlig højt, men det bliver noget skidt i længden. Lad os gøre det for dig. Det koster ikke det store.

Du får det her med et vedligeholdelse abonnement

  • Opdatering af tema.
  • Opdatering af plugins.
  • Ugentlig rengøring af dit medie bibliotek.
  • Daglig backup af hele din hjemmeside.

SKAL VI OPDATER FOR DIG?

Vi sørger for at din hjemmeside er 100 % opdateret.

PRIS: 200 kr. om måneden (ingen binding)

Opdatering af WordPress er en løbende opgave

WordPress er ligesom din smartphone. Den skal opdateres for at virke optimalt.

Man kan stort set lave alt med WordPress og de mange tusinde plugins som der følger med. Men både det fantastiske CMS som wordpress er, og de mange plugins som udvilkles af dygtige webintegratorer verden over udvikles også. Og her kræver det opdateringer.

WordPress er som sådan nemt nok at opdatere. Det kræver et klik også er man “med på beatet”. MEN hver gang systemet opdateres kommer der naturligvis også nye muligheder som man er nød til at sætte sig ind i. (Hvis man altså har lysten og tiden til det).

Plugins skal også opdateres eller skiftes ud

Ligeledes skal plugins også opdateres eller skiftes ud af og til. Der findes altid en gratis version og en pro version af plugins og hvis man bare ignorer et plugin så virker det måske ikke. Et godt eksempel på dette er kontaktformularer. Det er så vigtigt at kunder kan få fat i dig, og hvis dit kontaktformular plugin (som der findes rigtig mange af) ikke er opdateret, ja så modtager du ikke mails fra dine kunder, hvilket kan resultere i at du mister dem.