Spring til indhold

Søgemaskine optimering på din hjemmeside er en nødvendighed. Tiderne med hvor det var nemt er forbi

SEO på din hjemmeside – Den nemme løsning eller den langsigtede løsning

I “gamle dage” var det nemt at komme til at rangere højt på Google og andre søgemaskiner. Men idag er der langt flere krav til at få en god placering på søgemaskinerne. Du kan vælge den nemme løsning og betale dig fra det via eksempelvis Google Ads. Men hvis du virkelig gerne vil have din hjemmeside til at rangere højt, skal der laves SEO. Eller søgemaskine optimering som vi kalder det på dansk. Det er en proces som tager tid. Og du skal som minimum afsætte 6 til 12 måneder før du ser resultater, men det giver pote i sidste ende.

SEO på din Hjemmeside med godt indhold

Godt og relevant indhold på din hjemmeside er vigtigt. Det kan være i form af tekster, billeder, valg af de rette overskrifter, brugen af søgeord eller søgeords fraser m.m. Det gør at Google får afvide at din hjemmeside er af kvalitet. En anden vigtig ting er at din hjemmeside er aktiv. Derfor er brug af blog indlæg eller deling af videoer en god ide. Og opslag på de sociale medier er også en vigtig faktor indenfor SEO.

Google - SEO på din hjemmeside er vigtigt

SEO på din hjemmeside – Tjekliste fra A til Z indenfor SEO på sider/indlæg

Vælg et søgeord eller en søgefrase

SEO titel

Kort titel (også kaldet URL)

Meta Beskrivelsen

Billeder og SEO

Tekster og SEO

Korrekt brug af overskrifter

Brug af interne og eksterne links

SEO er ligemed godt og relevant indhold

SEO på din hjemmeside – Er det forvirrende eller uoverskueligt?

SEO kan være en stor mundfuld for nogen. Det kan være forvirrende eller uoverskueligt. Og måske har du ikke tiden til det. Her kan vi hjælpe dig.