Spring til indhold
Hjem » Blog » SEO Proces fra Go Hjemmeside

SEO Proces fra Go Hjemmeside

SEO Proces

Læs dette eksempel på SEO Proces. Vi har lavet denne artikel da vi ofte bliver spurgt om hvor lang tid søgemaskine optimering tager.

SEO Proces

SEO Eller Google Ads?

Lad os gøre det klart fra starten af. Søgemaskine optimering (SEO) er en længere varende investering i fremtiden og IKKE en hurtig løsning. Ønsker man den hurtige løsning og komme på side 1 på Google, så er det Google Ads man skal benytte.

SEO vil dog på længere sigt få din hjemmeside til at ranke positivt, hvis din SEO bliver lavet korrekt. Bliver den ikke lavet korrekt kan din hjemmeside risikere at blive ”straffet” af Google.

Og hvad skal man så vælge? Vi anbefaler begge dele. SEO er med til at gøre din hjemmeside til en side som dine brugere og evt. kommende kunder gider besøge, da den vil blive fyldt med indhold som er dybdegående og relevant for dem. Google Ads “speeder” processen op. Det er jo en annonce som man betaler for, og det skal ikke tage lang tid, i modsætning til SEO.

SEO Proces – Det grundlæggende (minimum et halvt år)

I denne artikel vil vi gennemgå en SEO proces fra Enkelt Web og Gohjemmeside.dk

Vi starter med det grundlæggende. Vi tager udgangspunkt i hjemmesiden til Odense Pokerklub som vi laver SEO for med et abonnement på 15 timer om måneden (Det er vores guldabonnement. Vi har også sølv og bronze som er lidt billigere – Se mere længere nede i artiklen)

Denne artikel vil blive opdateret løbende ligesom SEO bliver opdateret løbende. Google kommer hele tiden med nye tiltag og måder man kan søgemaskine optimer sine undersider og indlæg

1. Søgeord / Søgefraser

2. Hjælpe værktøjer

3. SEO Faktorer som overstående plugins hjælper med

4. SEO Boost muligheder

5. Løbende SEO arbejde

SEO Proces – Pakker fra Enkelt Web & Gohjemmeside.dk

Alting koster penge i vores dage og SEO arbejde koster også. Der er stor forskel på hvad bureauerne tager, og der er også stor forskel på hvilken slags hjemmeside du har.

Go hjemmeside er en del af Enkelt Web og vi har 3 pakker.

GULD PAKKE

Med guldpakken får du 15 timers søgemaskine optimering af din hjemmeside.

3000 kr. pr måned

SØLV PAKKE

Med sølvpakken får du 10 timers søgemaskine optimering af din hjemmeside.

2000 kr. pr måned

BRONZE PAKKE

Med bronzepakken får du 5 timers søgemaskine optimering af din hjemmeside.

1000 kr. pr måned

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *