Spring til indhold

Mød vores team

Hej med dig. Mit navn er Mark og jeg er CEO og grundlæggeren af Gohjemmeside.dk / Enkelt Web. Det er mig som sidder og laver de fleste hjemmesider i samarbejde med mine smukke og dejlige medpartnere. Jeg har arbejdet i WordPress i 10 år og er uddannet webintegrator. Og har nørdet webdesign endnu længere. Udover det elsker jeg at lave grafik i Photoshop og laver musik i fritiden under navnet Mista Marco.

Mark E Elsborg

CEO/Grundlægger

Davs i stuen, jeg hedder René og er sælgeren her i firmaet. Det er mig du kan bestille til at besøge dit/jeres firma eller privat og fortælle alt om hvad vi sælger. Du/i kan også opleve at jeg pludselig står hos dig/jer med et godt tilbud indenfor hjemmeside eller det kursus du/i lige mangler

Rene Bruun

Sælger

Jeg hedder Simon Felin. Jeg har en uddannelse som webudvikler fra Syddansk Erhvervsskole, som jeg færdiggjorde i 2015. Siden da har jeg arbejdet som freelance webudvikler og har specialiseret mig i backend-udvikling og webshops. I min nuværende rolle arbejder jeg som lærer og underviser inden for webudvikling. Mine primære arbejdssprog inkluderer PHP, HTML, CSS og C#.

Simon Felin

Tech Specialist