Spring til indhold
Hjem » Blog » Drop dovenskaben eller betal

Drop dovenskaben eller betal

Vedligeholdelse af din hjemmeside er dit eget ansvar. Det kan lyde hårdt. Men det er sådan det er , eller burde være. En hjemmeside i dag er ikke bare en hjemmeside. Det er dit digitale visitkort. Det er dit digitale kontor, butik eller domicil. Og det ville du hellere ikke bare lade forfalde vel?

vedligeholdelse af din hjemmeside

Vedligeholdese af din hjemmeside er ligesom vedligeholdelse af bygninger

Når en virksomhed får lavet en hjemmeside tror de ofte at ”nu betaler vi et beløb for det, også køre det bare”. Der må vi skuffe dig. For det gør det ikke. I 90erne og 00erne var det sådan (for det meste) men i dag går den ikke længere. En hjemmeside skal vedligeholdes, ligesom et kontor, eller en butik eller et domicil skal. Og hvorfor sammenligner vi det nu med 3 slags bygninger? Fordi det er ligesom de 3 bygninger.

Kontoret er den lille virksomhed, butikken er den mellemstore virksomhed og domicilet er den store virksomhed. Og uanset hvilken af delene man har, kræver det vedligeholdelse eller reparationer som tiden går.

Mange små og mellemstore virksomheder har ikke penge i budgettet til at have en webmaster tilknyttet, og det er helt forståeligt. MEN hvis man ikke har råd til det, så må man lave det selv eller bide i det sure æble og betale det, det koster. For ligesom med bygningerne vi nævner, som også skal vedligeholdes af enten håndværkere eller viceværter eller pedeller (kært barn har mange navne).

Så skal ting som er gået i stykker repareres og facaden skal males efter noget tid. Til den slags ansætter man en vicevært eller hyre en håndværker. Og det er præcis samme princip med en hjemmeside. Mange tror at det er webdesignerens opgave at fixe ALLE problemer, nu det er ham eller hende som har lavet hjemmesiden, men sådan er det altså ikke.

Når en maler har malet dit kontor eller din butik eller dit domicil, så ringer man heller ikke 2 år efter og siger: ”Hej du skal lige gøre det igen” og få det gjort uden beregning. Det gør en webdesigner heller ikke. Han eller hun har gjort det arbejde som skulle gøres, og så kan man ikke forvente at de står til rådighed for en i al evighed.

Hos Gohjemmeside.dk har vi Evig E-Mail support hvor kunder som har fået lavet en hjemmeside hos os kan kontakte os hvis de har spørgsmål eller brug for hjælp. Denne service skal dog ikke forståes som evig arbejdskraft. Vi rådgiver dig gerne til hvad du skal gøre og hvis du ikke gider gøre det selv, så giver vi gerne en pris på en opgave du skal ha lavet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *