Spring til indhold
Hjem » Blog » Lille præsentations video til premade hjemmesider

Lille præsentations video til premade hjemmesider

Lille præsentations video til premade hjemmesider er kommet op på vores Youtube kanal.

Video til premade hjemmesider lavet meget simpelt i Movie maker

Video til premade hjemmesider er vores første video på vores Youtube kanal. Ikke nok med at det er vores første video, så er det også en måde at vise at man sagtens kan lave videoer uden det vilde udstyr.

Vi har brugt det meget simple og billige program MOVIE MAKER. Det er dog pro versionen vi bruger, fordi den gratis version ikke kan det store. Men den er ufattelig billig. En 100 kr. seddel og det er din.

Så har vi leget lidt med et par billeder i photoshop og været inde og hente et royal free stykke musik. Kan det gøres billigere? nej det tror vi ikke.

Vil du gerne have hjælp til video produktioner til din Youtube?

Det kan jo være du ikke har lysten eller tiden til at sidde og lave videoer. Nu er denne her video meget simpel, men vi laver også produktioner. Så hvis du kunne have lyst til at få lavet nogen videoer skal du være meget velkommen til at kontakte os.

Vi nævnte tidligere i artiklen at vi har brugt et stykke gratis musik. Og det vil vi også gerne dele med jer. Vi har hentet musikken hos uppbeat. Der kan man hente 3 numre om måneden og de er 100 % gratis at bruge. Hvis man gerne vil have noget mere unikt musik, så har vi et samarbejde med MzM produktions som også laver reklame musik. Men hvorfor har vi så ikke brugt det? Det kommer vi også til. Nu var vi bare flinke og vise jer hvor nemt og billigt man kan lave noget video content til sin hjemmeside / webshop.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *