Spring til indhold
visitkort design

Skal du have lavet et visitkort som ikke ligner dine konkurrenter?

I dag foregår alt næsten på nettet. Men man skal ikke tage fejl af virkningen af “gammeldags” tryksager, som eksempelvis et visitkort. Det virker meget professionelt og troværdigt, når du eller dine ansatte er ude i det virkelige liv og møder mennesker. Det kan være du eller i falder i snak og de måske har brug for det du tilbyder. Så er det noget nemmere og smartere at tage et visitkort frem og give til vedkommende, fremfor at skrive dine kontaktinformationer på et stykke papir eller udveksle numre.

Det samme gælder ved nye samarbejdspartnere eller nye leverandører. Det gir lige lidt ekstra.

Du får alle filer og ejerskabet når vi er færdige

Når det er visitkort vi laver anvender vi Adobe Photoshop til at designe i. Vi har mange års erfaring med det herlige program. Når vi er færdige med dit design sender vi det til dig i både J peg og pdf fil som er klar til at blive sendt til trykkeriet, og du får selvfølgelig også photoshop filen med og ejerskabet af dit nye visitkort design.

Få lavet en samlet pakke med grafik fra os

Kunne du tænke dig at få lavet en samlet pakke og få det hele til at se ens ud? Eksempelvis visitkort, plakat/flyer, folder og skilte design som ligner hinanden. Det kan jo være du har få lavet et logo et sted, en hjemmeside et andet sted og en folder et tredje sted, og det spiller ikke rigtig sammen. Så kan vi hjælpe dig med at re-designe det hele, så det ligner hinanden. Vi laver ikke om i dit logo hvis du har sådan et, men vi sørger for at stilart og farver kommer til at passe sammen.

“..Du får lige mit visitkort..”