Spring til indhold
Hjem » Blog » Miraklernes tid er forbi

Miraklernes tid er forbi

Webdesign er som håndværk! Det er et stykke arbejde som kræver uddannelse og erfaring at udføre. Men der er ikke nogen garanti for at det holder evigt. Ligesom med håndværk. Det er muligt de kan bygge et hus, men de kan ikke garantere at det holder i 100 år. Dog er det jo stadigvæk et stykke arbejde, og når det udføres af personer som har den nødvendige “Know How” vil det altid have en værdi. Men dem som siger at de kan garantere dig succes fra dag 1 er ofte fulde af løgn.

Jeg elsker film som “Ta lidt solskin” med Poul Bundgaard og Axel Strøbye. I videoen nedenfor kan du se dem optræde i en baggård med nummeret “Miraklernes tid er ikke forbi”. Men det er en film og en sang fra de gode gamle dage. Det er fiktion. Det er IKKE virkeligheden.

Webdesign og SEO er som håndværk! Men er ikke mirakelmagere

Jeg ser rigtig mange webbureauer som får deres annoncer på Google og sociale medier til at lyde som et mirakel. Lad være med at lade dig narre af den slags manipulerende markedsføring.

Webdesign, SEO og grafik er ligesom håndværkere. Der laves et stykke arbejde. De eller vi er IKKE mirakelmagere uanset hvor meget de anstrenger sig for at virke sådan.

Der findes ikke noget mere irriterende i mine øjne, end Facebook eller Google annoncer hvor man ser en forvokset teenager i sit konfirmations tøj, eller hans veninde som er mere stram at se på i sin dragt end Ove Sprogøe i Onkel Bill Fra New York som prøver på at virke som om de er et orakel med svar på alt .

Webdesign er som håndværk
Hos os udføre vi et stykke arbejde – Ikke mirakler.

De vil se professionelle ud, at det næsten er for godt til at være sandt. Og det er det ofte når et firma smør så tykt på. Ikke nok med det hele skal LIGNE en million, så har de også været på kursus som en anden Adolf Hitler og lært at bruge deres hænder i en meget viftende bevægelse, som skal virke overbevisende men egentlig bare er irriterende og manipulerende.

Og så har vi dem som lover guld og grønne skove som en anden opdagelses rejsende. “

“Kom til mig og jeg sørger for du bliver millionær på dine annoncer.”

STOP NU!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *