Spring til indhold
Webdesign - Flere muligheder for design på din hjemmeside

Webdesign med mange muligheder.

Webdesign skal være pænt og selvom der med en billig hjemmeside eller en premade hjemmeside er begrænsninger for hvor meget vi laver om, vil vi dog gerne give vores kunder de bedste muligheder for at hjemmesiden ser indbydende ud.

Du kan hente pluginèt her. og læse lidt mere om de forskellige features som følger med i ultimate blocks længere nede på siden.

Gennemgang af webdesign mulighederne

 1. Testimonial.
 2. Call to action.
 3. Click To Tweet.
 4. Social Share.
 5. Content Toggle.
 6. Tabbed Content.
 7. Countdown.
 8. Star rating.
 9. Progress bar.
 10. Image Slider.
 11. Styled list.

1. Testimonial – Præsentation af ejer, ansat eller andet.

Dette design værktøj giver dig mulighed for at sætte eksempelvis en medarbejders profil pænt op på ens hjemmeside. Se eksemplet nedenunder:

Webdesign - Ansat eller Chef profil på din hjemmeside

Her kan man lade sin ansatte skrive en kort beskrivelse af sig selv. Et lille online vistkort om man vil. Med eksempelvis Tlf: xx xx xx xx og E-Mail

Nina Rasmussen

Ansat i “Virksomhedens navn”

Man kan ændre farverne som man vil og man kan i bund og grund selv bestemme hvad der skal stå. Det er en nem og ikke mindst pæn måde at præsenterer sine ansatte på i sit webdesign.


2. Call to Action – Eller på dansk “Råb folk op”.

Dette værktøj tilføjer en boks som er “in your face” og med en knap som opfordre til at komme videre til siden eller indlægget. Her kan man også skrive hvad man vil og man kan ændre farver så det passer til ens webdesign.

Besøg GoHjemmeside.dk nu og få 25 % rabat

Jo tak! Det vil jeg meget gerne ha!!!


3. Webdesign – Click to tweet

Skriv et tweet og del det på twitter samtidig med det står her på din hjemmeside

4. Social Share

Med dette værktøj kan man tilføje en række social media dele knapper på sider og indlæg. Disse knapper kan også ændres. Lige nu er de runde, men man kan også gøre dem firkantet. De kan gøres større og man kan også ændre farverne. Hvis man eksempelvis kun bruger Facebook og Linkedin, så kan vælge de andre fra.


5. Webdesign – Content Toggle – “Pak længere indhold pænt ind”.

Hvis man har længere indhold på sin hjemmeside (hvilken faktisk er en god ting når det kommer til SEO/Søgemaskine optimering) så kan siden hurtig blive tung for dine besøgende og her kan det være en rigtig god ide at anvende Content Toggle. Vi viser et eksempel nedenunder med en overskrift og “vrøvletekst” i den ene og i den anden med et billede tilføjet (man kan tilføje alt i Content Toggle). Du kan også ændre farverne som du vil og vælge om den knap hvor du åbner for mere info skal være en pil ned som det er her eller om det skal være et plus.

EKSEMPEL PÅ OVERSKRIFT

EKSEMPEL MED BILLEDE


6. Tabbed Content – “minder om Content Toggle – og er en anden måde at pakke indhold ind på”

Det er i princippet det samme som med Content Toggle. Her går indholdet bare til siden, i stedet for nedaf. Dog er der en ting man skal være opmærksom på her. Tabbed Content kan se forkert ud på en tablet eller en smartphone hvis man bruger for mange “Tabs”. Det anbefales at man holder sig til 2 tabs. Og altid tjekker efter på tablet eller smartphone.

consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Quis ipsum suspendisse ultrices gravida. Risus commodo viverra maecenas accumsan lacus vel facilisis. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit,

consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Quis ipsum suspendisse ultrices gravida. Risus commodo viverra maecenas accumsan lacus vel facilisis. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit,


7. Countdown – Indsæt en nedtælling til en speciel dato – eksempelvis afholdelse af en åbningsfest.

Du kan bruge dette design værktøj til at gøre dine besøgende opmærksom på et specielt tidspunkt. Det kunne være at du har et tilbud som udløber på et bestemt tidspunkt. For at holde kunder til ilden kan du indsætte en sådan nedtælling. (Den er desværre kun på engelsk lige nu. Vi arbejder på at få den lavet om til dansk).

WeeksDaysHoursMinutesSeconds
1
5
:
4
:
1
1
:
4
1
:
0
7

8. Star rating – Indsæt stjerner på eksempelvis en anmeldelse sendt af en kunde.

Markus pedersen: “Gohjemmeside.dk´s kursus er en rigtig god måde at lære at styre sin hjemmeside på”

9. Progress bar – Indsæt en proces linje på din hjemmeside, hvis du eksempelvis har et igangværende projekt som endnu ikke er helt færdigt.

Her skriver du beskrivelse af processen du gerne vil sætte procenter på.

64 %


10. Image slider – Indsæt et slideshow med billeder på din hjemmeside.


11. Styled List –

 • Liste titel 1
 • Liste titel 2
 • Liste titel 3